Posjeta delegacije iz Velike Gorice Pravnom fakultetu Univerziteta u Travniku

Dana 30.10.2014. godine u posjetu Pravnom fakultetu Univerziteta u Travniku došla je visoka delegacija iz Velike Gorice u sastavu sa gradonačelnikom Draženom Barišićem, zamjenikom gradonačelnika Ervinom Kolarecom i dekanom Veleučillišta Velika Gorica mr. sc. Ivanom Tothom.

Delegacija je obišla Pravni fakultet Univerziteta u Travniku i sastala se sa rektorom Univerziteta u Travniku prof. dr. Rasimom Dacićem i osnivačem Pravnog fakulteta Univerziteta u Travniku doc. dr. Ismetom Alijom uz prisustvo prof. dr. Nedžada Korajlića, dekana Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije  Univerziteta u Sarajevu.

Delegacija je nakon obilaska posjetila i općinu Kiseljak gdje se sastala sa načelnikom općine Maldenom Mišurićem Ramljakom.

Tokom posjete razmijenjena su mišljenja o dosadašnjoj saradnji s obzirom na prethodno potpisani Sporazum o saradnji u oblastima nauke, obrazovanju i kulturi, prilikom kojeg su svi navedeni akteri izrazili svoje zadovoljstvo visokim nivoom dosadašnje saradnje te su mišljenja da se ista nastavi u svim oblicima kako nauke tako i ostalim društvenim aktivnostima.

Vi ste ovdje: Početna Fakultet Aktuelnosti Posjeta delegacije iz Velike Gorice Pravnom fakultetu Univerziteta u Travniku